Print this Post


166 bilete de tratament pentru pensionarii din județul Olt

Conform unui comunicat de presă emis de Casa Județeană de Pensii Olt, s-a afișat, la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 15 – 2020 disponibile.

Lista cuprinde un număr de 166 bilete de tratament, atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte ,în anul 2020, cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..

bilete de tratament li netBiletele au data de plecare în stațiune în perioada 29-30 septembrie 2020 și sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara; 20 bilete în stațiunea Bala; 8 bilete în stațiunea Buziaș; 12 bilete în stațiunea Călimănești; 8 bilete în stațiunea Covasna; 5 bilete în stațiunea Eforie Nord; 5 bilete în stațiunea Felix;        14 bilete în stațiunea Govora; 4 bilete în stațiunea Herculane; 5 bilete în stațiunea Mangalia; 50 bilete în stațiunea Olănești; 10 bilete în stațiunea Pucioasa; 5 bilete în stațiunea Căciulata; 2 bilete în stațiunea Moneasa; 2 bilete în stațiunea Techirghiol; 2 bilete în stațiunea Tușnad; 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei; 2 bilete în stațiunea Saturn și un bilet în stațiunea Neptun.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, începând cu data de 23 septembrie 2020.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare, prin mail sau telefon, în vederea obținerii unei programări, conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1078 din 12 iunie 2020.

Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibilă pe site-ul instituției, la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament, a declarat Iulian Smarandache, director executiv al Casei Județene de Pensii Olt.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/166-bilete-de-tratament-pentru-pensionarii-din-judetul-olt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *