Print this Post


1702 locuri de muncă în Uniunea Europeană

Printr-un comunicat de presă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunță faptul că angajatori din țări ale Uniunii Europene are nevoie de forță de muncă. Astfel, aceștia solicită 1702 angajați, în diverse domenii de activitate.

Pentru Belgia, se caută un inginer/ specialist calitate, iar pentru Bulgaria, un specialist în publicitate online. Danemarca are nevoie de cinci vopsitori auto, iar Franța – de doi montatori acoperiș piscină și trei șoferi camioane și mașini de mare tonaj.

locuri de munca li netAngajatori din Germania oferă 454 locuri de muncă, după cum urmează: 50 sudori; 50 electricieni; 50 instalatori; 50 lăcătuși; doi bucătari; un tehnician instalații; un recepționer; 4 mecanici instalații sanitare, de încălzire și climatizare; două persoane în domeniul hotelier-gastronomic; un specialist restaurant; o persoană servire la mese; un dezvoltator componente electrice/electronice; un coordonator echipa SE în domeniul electric/electronic; un constructor structuri din metal; doi lucrători forestieri; 80 persoane pentru curățenie; 120 curieri; un coordonator activități arhitectură electrică; un inginer proiectant; un inginer dezvoltare; un inginer de sistem; 4 manageri software sisteme de securitate; 4 manageri hardware sisteme de securitate; 2 ingineri verificare și validare; 6 șoferi camion; 8 șofer camion pe distante lungi; 4 șoferi autobuz; 3 șoferi camion pe distanțe scurte; 1 dezvoltator sistem Android și un ospătar.

Pentru Irlanda, se caută 4 cosmeticieni/manichiuriști; 50 îngrijitori persoane și 25 ciontolitori. Letonia oferă 80 de locuri de muncă: 20 lăcătuși mecanici /mecanici  auto; 20 tencuitori; 20 instalatori; 20 zugravi. Pentru Malta, se caută 2 tehnicieni proces; 7 instalatori ELV; un montator semne de circulație; 10 tehnicieni; 2 tâmplari; 3 tehnicieni/mecanici service; 2 tehnicieni electronică service.

Marea Britanie are nevoie de un vopsitor auto și un curier liber profesionist, Polonia are nevoie de 10 zidari. Slovenia are nevoie de un bucătar; 2 tehnicieni service.

Angajatori din Norvegia au nevoie de: un senior dezvoltator aplicații; 2 mecanici în industria piscicolă; 5 tâmplari/dulgheri; 5 electricieni; 5 farmaciști; un lucrător pensiune (fermă); un antrenor gimnastică artistică și 10 vopsitori auto/tehnicieni de reparație. Pentru Olanda, se caută: 3 culegători castraveți în sere; 5 culegători căpșuni; 10 lucrători la bandă; 10 lucrători la banda producție; 10 manipulatori marfă; 10 ambalatori; un agent de muncă temporară.

Cele mai multe locuri de muncă vacante vin din Spania, care are nevoie de un operator centrale electrice și de        950 muncitori necalificați în agricultură. De asemenea, Suedia are nevoie de 3 mecanici auto, iar Ungaria, de 2 muncitori/ tehnicieni în construcția rețelelor de telefonie.

Persoanele interesate pot obține informații utile accesând website-ul ANOFM  www.eures.anofm.ro sau adresându-se consilierilor EURES din cadrul AJODM Olt.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/1702-locuri-de-munca-in-uniunea-europeana/