Print this Post


239 bilete de tratament pentru pensionari

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din județul Olt a fost afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe site-ul instituției.

Lista cuprinde 239 bilete de tratament, atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2017, cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..

casa pensii oltBiletele au data de plecare în stațiune în perioada 11-14 august 2017 și sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara; 7 bilete în stațiunea Bala; 8 bilete în stațiunea Buziaș; 20 bilete în stațiunea Căciulata; 17 bilete în stațiunea Călimănești; 20 bilete în stațiunea Covasna; 10 bilete în stațiunea Eforie Nord; 24 bilete în stațiunea Felix; 2 bilete în stațiunea Geoagiu; 24 bilete în stațiunea Govora; 16 bilete în stațiunea Herculane; 3 bilete în stațiunea Mangalia; 33 bilete în stațiunea Olănești; 3 bilete în stațiunea Pucioasa; 12 bilete în stațiunea Saturn;  6 bilete în stațiunea Slănic Moldova; 2 bilete în stațiunea Slănic Prahova; 2 bilete în stațiunea Techirghiol; 10 bilete în stațiunea Tușnad; 11 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

„Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, în zilele de luni și miercuri, până în data de 7 august 2017, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa, în data de 8 august 2017 și se vor vinde în data de 9 august 2017”, a declarat Iulian Smarandache, director executiv al Casei Județene de Pensii Olt.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/239-bilete-de-tratament-pentru-pensionari/