Print this Post


30 locuri de muncă în domeniul agricol din Portugalia

Angajator din Portugalia oferă 30 de locuri de muncă în domeniul agricol, culegători zmeură, mure și afine, în Portugalia.

Durata contractului va fi de 8 luni, în perioada martie-octombrie 2018, cu un volum de muncă de 40 de ore/săptămână, cu 2 zile libere/săptămână. Sunt acceptate persoane și cu studii primare, preferate sunt cele cu experiență și abilități în munca la câmp, dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Cazarea este asigurată de către angajator și plătită de angajat cu 2,75 euro/zi. Transportul Romania – Portugalia este asigurat de angajator. Compania plătește lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro), iar la sfârșitul contractului, lucrătorii vor primi în plus 200 euro.

locuri de munca li3Salariu va fi de minimum 776,11 euro brut/lună, iar maximum de 1216,51 euro brut/lună, în funcție de orele lucrate lunar.

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, str. Prelungirea Crișan nr. 2, tel: 0249/411002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Termenul limită pentru depunerea documentelor este 31 decembrie 2017.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/30-locuri-de-munca-in-domeniul-agricol-din-portugalia/