Print this Post


300 locuri de muncă – în Portugalia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, prin Compartimentul EURES, anunță faptul că se vor face selecții pentru persoane dornice să lucreze, în domeniul agricol, recoltare zmeură, în Portugalia. Selecția candidaților se va desfășura în Roman, județul Neamț, în data de 17 ianuarie 2018, și în Brăila, județul Brăila, în data de 19 ianuarie 2018.

Durata contractului este de aproximativ trei luni. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

smeura portugaliaSunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură (cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere).

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariul de bază, pentru culegători zmeură fără ore suplimentare va fi de 603 euro brut/lună, iar pentru cei cu ore suplimentare –1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plată efectuată la sfârșitul lunii, împreună cu salariul.

De asemenea, constituie un avantaj cunoștințe de bază de limba engleză, spaniolă sau portugheză, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, telefon 0249/411.002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverință medicală (apt pentru munca în străinătate) și un CV EUROPASS, în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/300-locuri-de-munca-in-portugalia/