Print this Post


4 milioane de euro – bani pentru școli și străzi din Piatra-Olt

Ieri, 5 mai a.c., a fost semnat contractul de finanțare al Proiectului „Îmbunătățirea Calității Vieții Populației prin Modernizarea Spațiilor Publice și a Infrastructurii în Orașul Piatra Olt, Județul Olt”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, având valoarea totală de aproximativ 4 milioane de euro, fonduri provenite de la bugetul Uniunii Europene.

Proiectul vizează reabilitarea de clădiri și reabilitarea infrastructurii rutiere. Vor fi reabilitate și dotate corpurile Școlii Gimnaziale Piatra, unde vor fi construite o sală de sport, un teren de sport cu suprafață sintetică și un loc de joacă pentru copii.

piatra olt  netDe asemenea, în satul Criva, proiectul vizează realizarea unui centru de informare pentru persoanele aflate în dificultate și a unui centru de incluziune, în două imobile ce au aparținut unei școli și unei grădinițe.

În ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere, se va reabilita drumul comunal DC 13 – strada Depozitelor și drumul județean DJ 677 – străzile Victoriei și Pietrei. Vor fi efectuate lucrări la carosabil, trotuare, realizare de piste pentru biciclete, precum și betonarea șanțurilor și accesului către proprietăți.

Dragoș Sîrghie

 

 

 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/4-milioane-de-euro-bani-pentru-scoli-si-strazi-din-piatra-olt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *