Print this Post


5964 de slătineni vor primi tichete sociale de Paște

Începând de miercuri, 12 aprilie a.c., Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 6.100 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 5.964 persoane.

primaria slatina  li 695Tichetele sociale s-au acordat pe baza cererilor depuse, în perioada 16 ianuarie – 28 februarie, fie la unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei Municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale sunt în valoare de 100 lei pentru fiecare beneficiar și vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online în timp real și pe siteul Primăriei Municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/5964-de-slatineni-vor-primi-tichete-sociale-de-paste/