Print this Post


A plecat la Ceruri ultimul suveran al României, Regele Mihai I!

Azi, Regele Mihai I al României a plecat în eternitate și a luat cu el și ultima fărâmă de speranță, care mai scânteia în inima românilor: aceea de a se reinstaura Monarhia! A lăsat în urma lui o Românie dezbinată, o așa-zisă Casă Regală infiltrată de serviciile secrete cripto-comuniste și un popor pe care l-a iubit până la epuizare… Un popor căruia îi lipsește armonia simplă și  bucuria de a trăi în „pace și onor”. Un popor lipsit de apărare, în fața năvălirilor interne, o națiune care se scoală, în fiecare dimineață, cu tot mai puțin folos.

regele mihai al romaniei liÎncet-Încet, odată cu moartea Regelui Mihai I, deasupra țării noastre se înalță aripa întunecată a unui politicianism feroce provenit din subprodusul uman al comunismului nostru perpetuu, cel împotriva căruia Majestatea Sa a luptat o viață întreagă.

Așadar, de azi înainte, lipsiți de grandoarea prezenței fizice a Majestății Sale, ne putem consola cu ideea aceasta miraculoasă de a fi fost contemporani cu cea mai prestigioasă personalitate a Istoriei României, cu ultimul șef de stat din Europa de Est de dinaintea Războiului și ultimul lider politic al României prebelice… De a fi avut fericirea să fi participat la întâlnirile pe care Măria Sa le-a organizat, în ultimii ani, la Palatul Elisabeta.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Regele Mihai I al României!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/a-plecat-la-ceruri-ultimul-suveran-al-romaniei-regele-mihai-i/