Print this Post


Academia de Fotbal Răzvan Raț – alături de copiii cu dizabilități

Copiii de la Centrul de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități, din cadrul DGASPC Olt, cel situat în proximitatea Școlii „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, au primit astăzi, de Sfântul Nicolae, vizita micilor fotbaliști de la ACADEMIA RĂZVAN RAȚ. Așa cum ne-au obișnuit, puștii din cadrul Academiei, alături de antrenorii lor (Dan Baciu, Alin Răceanu și Bogdan Ciugulea), le-au oferit și anul acesta cadouri.

Copiii din centru au primit cu bucurie vizita și i-au întâmpinat pe micii vizitatori cu colinde românești, la final dăruindu-le îngerași, confecționați chiar de ei.

academia razvan rat net li„Astăzi, de SFÂNTUL NICOLAE, puștii din cadrul clubului nostru au împărțit cadouri copiilor din «CENTRU DE ZI DE RECUPERARE PENTRU COPII CU DIZABILITĂȚI». Sperăm că am reușit să-i facem fericiți pe acești copii, care au atâta nevoie de noi, cei sănătoși. Mulțumim părinților din cadrul clubului, mulțumim Serigrafica, Condor Păduraru, ACERBIS, Restaurantului MARINI, pentru ajutorul acordat, de-a lungul întregului an, #togheterwearestrong#”, a declarat Dan Baciu.

LINIA ÎNTÂI

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/academia-de-fotbal-razvan-rat-alaturi-de-copiii-cu-dizabilitati/