Print this Post


Acțiuni ale Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina

Printr-un comunicat de presă, Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina anunță faptul că, în perioada anului 2018, s-au capturat, de pe domeniul public al municipiului Slatina, 19 ecvidee și 2 bovine, iar în anul 2019, până la data de 4 iulie, au fost capturate 7 ecvidee.

De asemenea, Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina desfășoară acțiuni de capturare a ecvideelor, ovinelor, bovinelor și caprinelor, cu precădere în zona Stadion – Podul Olt, b-dul Constantin Brâncoveanu și în zona Târgului săptămânal, de pe str. Tudor Vladimirescu, cât și pe întreg teritoriul municipiului Slatina.

capturare animale slatina„Rugăm cetățenii municipiului Slatina ca, în momentul în care constată prezența animalelor pe domeniul public, în zonele vizate, cât și în alte zone ale municipiului Slatina, să sesizeze Direcția Poliția Locală Slatina, la numerele de telefon: 0249/954, 0249/422.245 sau 0349/883.953”, a spus Cosmin Bogdan Apostoliceanu, director al Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/actiuni-ale-serviciul-public-de-gestionare-a-cainilor-fara-stapan-slatina/