Print this Post


Actualitatea Caracaleană! Magazinul Ana Maria Market – un nou și modern obiectiv comercial

Ziua de 22 octombrie a.c. a fost una importantă pentru comunitatea Municipiului Caracal, având în vedere faptul că, pe Strada Andrei Mureșan nr. 4, în proximitatea Centrului Civic al acestei localități istorice, s-a deschis un nou Magazin – ANA MARIA MARKET, într-un spațiu și cu o dotare demne de secolul în care trăim.

Proprietarul acestui magazin, tânărul Ion Petrișor, alături de autoritățile municipale, de numeroși caracaleni, a tăiat panglica acestei noi unități comerciale, care creează, astfel, și un număr de locuri de muncă. Un sobor de preoți de la cele două biserici din Caracal au săvârșit o slujbă de sfințire a noului local. Unul dintre oamenii de frunte ai Caracalului, d-l ing. Marian Doldurea, cel care a sprijinit efectiv acest proiect, a fost de asemenea prezent la manifestare. Domnia sa a spus, printre altele. „Este îmbucurător că avem astfel de întreprinzători locali, care fac cinste municipiului nostru, așa cum este Ion Petrișor, cel care coordonează Compania S.C. CERES COM SRL.

magazin caracal 1Avem nevoie de astfel de întreprinzători locali onești și responsabili, care-și plătesc la timp impozitele către administrația locală și care respectă legile țării și ne-am bucura dacă exemplul lui Ion Petrișor va fi preluat de câți mai mulți tineri. Tineri care, odată întorși din străinătate, vor să facă lucruri importante pentru ei, pentru localitatea în care s-au născut, pentru țară, în definitiv. Îl felicit pe Ion Petrișor și îi urez succes în continuare, în demersurile sale economice, care fac, repet, cinste municipiului nostru.”

magazin caracal 2La rândul său, proprietarul Magazinului ANA MARIA MARKET, d-l Ion Petrișor, le-a mulțumit celor prezenți la inaugurare, asigurându-și cumpărătorii că magazinul său le va sta la dispoziție așa cum se cuvine, că îi roagă să vină cu sugestii și propuneri în ceea ce privește aprovizionarea și, de asemenea, că va asigura un personal competent, onest și loial cumpărătorului, conform principiului „Clientul nostru – stăpânul nostru!”.

Echipa redacțională a Liniei Întâi îi urează d-lui Ion Petrișor succes în afaceri și vânzare ușoară și profitabilă în ambele sensuri: atât pentru firma sa, cât și pentru cetățenii Caracalului! Felicitări!

LINIA ÎNTÂI

magazin caracal 3

Permanent link to this article: http://linia1.ro/actualitatea-caracaleana-magazinul-ana-maria-market-un-nou-si-modern-obiectiv-comercial/