Print this Post


Adrian Militaru – aproape de locuitorii din Milcov

Având în vedere situația actuală, cauzată de pandemia de coronavirus, Adrian Militaru, fiu al comunei Milcov, a ținut să fie aproape de consătenii săi. Imediat după încheierea stării de urgență, Militaru a împărțit măști de protecție tuturor locuitorilor din satele comunei. A lăsat câte 50 măști și la fiecare dintre cele trei biserici, chiar dacă slujbele se țin în afara bisericilor.

Adrian Militaru a fost primit cu căldură, cu acest prilej oamenii spunând-i ce au pe suflet, doleanțele și problemele lor de zi cu zi. Mai ales că onor-conducerea primăriei nu a făcut nimic în sensul protejării propriilor locuitori, privind virusul care ne-a afectat pe toți, așa cum s-a întâmplat în multe comunei din județ, unde primarii au fost alături de oameni.

Timp de trei zile, în care a împărțit măști și încurajări, Adrian Militaru a văzut care este starea de spirit a consătenilor săi și și-a dat seama că oamenii nu vor lucruri ieșite din comun, vor normalitate, vor ordine, vor să știe că problemele lor sunt cunoscute și că cineva ia atitudine.

adrian militaru23 NETE timpul faptelor, vorbe am mai auzit

„Oamenii din comună nu vor lucruri ieșite din comun. Și milcovenii din Deal vor gaze, vor canalizare și vor să avem grijă de gunoaie, să ajungem într-adevăr în anul 2020, din toate punctele de vedere. Am vrut ca oamenii să știe că sunt alături de ei, că nu sunteți singuri și că e timpul faptelor, vorbe am mai auzit. Am reușit să mă întâlnesc cu aproape toți milcovenii, la pas, din casă în casă, și am înțeles, cu adevărat, ce înseamnă puterea timpului și câte putem face împreună, în mai mulți ani, pentru Milcovul nostru!, a declarat Adrian Militaru.

adrian militaru3 NETVă mulțumesc pentru încrederea de a îmi spune ce vă nemulțumește

Milcovenii și-au deschis sufletul în fața sa, dar au avut și recomandări și sfaturi, semn că-l privesc deja ca pe un lider, care poate ajuta comuna să se dezvolte și să fie la standardele europene.

„Vă mulțumesc pentru deschiderea pe care ați avut-o, vă mulțumesc pentru încrederea de a îmi spune ce vă nemulțumește și ce aveți pe suflet. Mulțumesc și pentru recomandările pe care le-ați avut pentru mine, nu iau nimic ca pe o critică, ci ca pe un sfat constructiv, venit de la oamenii alături de care am crescut.

Vă spun cu toată încrederea și responsabilitatea: orice aveți pe suflet, comunicați! Scrieți-mi, sunați-mă, ajutați-mă să aflu! Doar cunoscând realitatea, o putem îmbunătăți. Doar împreună putem reuși!”, a mai spus Militaru.

liviu voiculescu net li 787Liviu Voiculescu: Comuna Milcov are nevoie de un suflu nou!

Și Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a semnalat pe pagina sa de socializare acțiunea întreprinsă de Adrian Militaru. Iată ce a declarat Voiculescu:

„Comuna Milcov, practic un cartier al Slatinei, are nevoie de un suflu nou, iar energia, pregătirea și tinerețea lui Adrian Militaru sunt cu siguranță trăsături care îl vor ajuta să fie un primar bun. Acel primar de care Milcovul are nevoie!
Succes! Să dăm o șansă tinerilor, ei sunt viitorul!”

Dragoș Sîrghie

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/adrian-militaru-aproape-de-locuitorii-din-milcov/