Print this Post


Adunarea Generală a membrilor ASRO – noi acțiuni pentru anul 2019

Ieri, 28 februarie a.c., la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” din Slatina, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Asociației Salvați Râul Olt (ASRO). Întâlnirea a fost moderată, așa cum era firesc, de președintele asociației, d-l Doru Mara, care a supus atenției membrilor mai multe subiecte de dezbatere. La eveniment a ținut să fie prezent și Florian Dumitrescu, noul director al bibliotecii județene.

asro sendinta 2019 1 3Astfel, pentru prima jumătate a anului în curs, s-au hotărât o serie de acțiuni, una dintre cele mai importante fiind acțiunea de ecologizare a Râului Olt, pe tronsonul cuprins între „Barajul Arcești și Barajul Slătioara”. Urmează organizarea a două concursuri de pescuit și anume: concurs de pescuit „Cupa de Pescuit la Crap A.S.R.O., ediția I”, în perioada prohibiție, pe o baltă privată și concursul de pescuit „Cupa de pescuit A.S.R.O., ediția I” după perioada de prohibiție, pe râul Olt.

De asemenea, s-a stabilit o deplasare la expoziția destinată pescarilor,  „FISHING & HUNTING EXPO 2019 – EXPOZITIE DE PESCUIT ȘI VÂNĂTOARE”, la București, în Pavilioanele Romexpo, în 30 martie 2019. Pe lângă acțiunile menționate, s-au mai discutat diverse probleme organizatorice.

ASRO urează, cu ocazia zilei de 1 Martie, o primăvară senină și bucurie în suflete tuturor doamnelor și domnișoarelor pescărițe și nu numai!

Dragoș Sîrghie

asro sendinta 2019 2

Permanent link to this article: http://linia1.ro/adunarea-generala-a-membrilor-asro-noi-actiuni-pentru-anul-2019/