Print this Post


ADVENTURE PARK – la Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani

Candidatul PNL pentru primăria Slatina, Liviu Vociulescu, vine în fața slătinenilor cu o propunere pentru petrecerea timpului liber. Acesta, împreună cu echipa sa, dorește ca, Pădurea Strehareți să prindă contur, prin amenajarea unui parc de distracție și relaxare, sub denumirea de ADVENTURE PARK.

„Având în vedere lipsa locurilor de agrement amenajate pentru slătineni, împreună cu echipa liberală, am conturat unul dintre cele mai îndrăznețe obiective de natură să atragă locuitorii municipiului în timpul liber. Sub denumirea de ADVENTURE PARK, proiectul țintește ca zonă de implementare Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani.

liviu voiculescu li 801Conform proiectului, zona amenajată se va întinde pe o suprafață de 5 ha, din suprafața utilizabilă a pădurii, cărora le vor corespunde 5 trasee de diferite dificultăți, cu circa 65 de elemente de cățărare, un teren special amenajat pentru tir cu arcul, o zonă de picnic și peste 450 de metri de tiroliană.

Pentru calitate, durabilitate, varietate și atractivitate, realizarea obiectivului ADVENTURE PARK are în vedere angrenarea exclusivă de specialiști în proiectare și execuție”, a declarat Liviu Voiculescu.

Ionuț DUMITRESCU

Comandat de:  PNL Olt. Realizat de SC OSBERVATOR SRL. Cod mandatar 21200012 

 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/adventure-park-la-padurea-strehareti-loc-abandonat-de-autoritatile-locale-ale-ultimilor-20-de-ani/

1 comment

  1. vasile

    MINTE…………………..

Comments have been disabled.