Print this Post


ALDE Olt și-a desemnat candidat pentru alegerile locale parțiale din Osica de Sus

În data de 11 iunie a.c., vor avea loc alegerile locale parțiale pentru funcția de primar în 49 de localități din țară. Guvernul a stabilit organizarea scrutinului local parțial pentru alegerea primarului, în localități unde această funcție a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situațiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Alegerile vor fi organizate în 5 municipii, 9 orașe și 35 de comune.

remus cernatoiu alde osica linia intaiÎn județul Olt, vor fi organizate alegeri locale în comunele Osica de Sus și Sprâncenata.

Participând la aceste alegeri, Organizația ALDE Olt va susține, în comuna Osica de Sus, candidatura lui Nicușor-Remus Cernătoiu – membru al Alianței Liberalilor și Democraților, de profesie medic veterinar, având o bună notorietate în comunitatea din care face parte. La alegerile din comuna Sprâncenata, formațiunea ALDE nu va desemna un candidat propriu, susținând, conform înțelegerii cu PSD Olt, candidatul propus de social-democrați.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/alde-olt-si-a-desemnat-candidat-pentru-alegerile-locale-partiale-din-osica-de-sus/