Print this Post


ALEGERILE NOASTRE LIBERE

La 19 noiembrie 2016, s-au împlinit exact 70 de ani de la fraudarea alegerilor din 19.11.1946. Marile puteri democrate din Europa și America n-au făcut nimic pentru restabilirea adevărului. România era deja oferită lui Stalin, cu binecuvântarea lui Churchill și Roosevelt, încă din luna martie 1945. Misiunile diplomatice anglo-americane de la București și posturile lor de radio, alimentau nejustificat iluziile de libertate ale românilor. Tot atunci, diplomații și militarii anglo-americani „trăiau ca niște ocupanți de lux în petreceri și amoruri cu frumoasele marilor orașe din România”.

Alegerile din anul 1946  au fost fraudate primitiv, cu metodele specifice timpului respectiv, sub umbrela protectoare a celor puternici. Azi, lucrurile stau tot cam așa, numai că mijloacele adică posibilitățile de fraudare s-au modernizat și diferă mult  de cele folosite atunci. În anumite școli cu nivel universitar, se studiază tehnicile de manipulare care sunt diverse și pot fi adaptate atât momentului cât și locației.

La alegerile prezidențiale din România anului 2009, în seara finalizării alegerilor aveam un președinte, iar dimineața a fost altul  (care anterior folosise termenul militar „i-am ciuruit ”). La referendumul pentru suspendarea președintelui din 2012, au votat degeaba aproximativ 7,5 milioane de români. Nereușita tentativei de „lovitură de stat ” este sărbătorită la Bruxelles, sub motivația că instituțiile statului român sunt mai puternice decât voturile milioanelor de speranțe spre mai bine. Trecerea timpului a demonstrat că există o libertate de mișcare a clanurilor infracționale protejate.

La ultimele alegeri parlamentare desfășurate în 11.12.2016 nu și-a mai băgat dracul coada prea mult, ci mai puțin, pentru că era obosit și preocupat de instabilitatea Uniunii Europene, aflată acum într-un context nefavorabil. E regretabil că miniștrii U.E. de la Bruxelles se numesc komisari,  când noi  românii purtăm o tristă amintire despre aceste personaje instalate oficial în România după fraudarea rezultatelor la alegerile din 19.11.1946.

PROF. NEDELEA TEODOR – SLATINA

Permanent link to this article: http://linia1.ro/alegerile-noastre-libere/