Print this Post


Alexandru Berechet – noul președinte al TSD Slatina

Tinerii social-democrați din cadrul Organizației Slatina și-au ales, în unanimitate de voturi, viitorul președinte, în persoana consilierului local Alexandru Berechet. Acesta a luat locul lui Florin Dumitrescu, care a depășit vârsta ce îi permitea să fie în fruntea TSD Slatina.

Astfel, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, a avut loc conferința de alegeri pentru desemnarea noii conduceri a Biroului Politic Local. Au luat parte, pe lângă activul de partid, și Emil Moț – președinte PSD Slatina și primar al Municipiului Slatina, deputatul PSD de Olt Marius Iancu și Ionuț Ivan – președinte TSD Olt.

„Am avut succese, numai succese, n-am pierdut nicio alegere, de când Florin Dumitrescu a fost președinte la Organizația de Tineret Slatina. Încă o dată, vreau să vă mulțumesc pentru ce ați făcut pentru Organizația de Tineret și Organizația de Seniori”, a spus Emil Moț.

Replica fostului președinte al tinerilor social-democrați din Slatina nu a întârziat să apară: „Vă mulțumesc pentru aprecieri! Știu că a fost o muncă grea și că cerințele seniorilor noștri au fost drastice, însă, vă spun sincer că, datorită muncii voastre, am reușit întotdeauna. Vreau să vă urez succes și cât mai multe împliniri”.

alex berechet 2 liDupă validarea voturilor, noul președinte al TSD Slatina a declarat: „Vă mulțumesc pentru votul de încredere. Mă așteaptă o muncă grea, dar sunt convins că împreună vom face față tuturor provocărilor. Sunt sigur că eu și echipa mea vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră”.

Așa cum spuneam, conducerea Organizației de Tineret Slatina va avea o altă componență: Tania Raicu – secretar, iar vicepreședinți au fost aleși Gabriel Dobra, Andreea Gâscan, Răzvan Cazangiu, Daniel Noajă și Alexandru Barbu.

În cadrul aceleiași întâlniri, pentru funcția de președinte a Organizației de Tineret Olt a fost propus Cosmin Floreanu, cel care îl va înlocui pe Ionuț Ivan, ce a depășit vârsta care să îi permită un nou mandat.

„Sunt mândru că sunt propunerea pentru șefia TSD Olt, propunere care vine din partea celei mai puternice organizații din Olt. Sunt convins că, împreună cu tinerii și cu echipa nou aleasă, vom putea să depășim, pentru că asta trebuie să fie bariera noastră, la asta trebuie să ne rezumăm, activitatea pe care a avut-o până acum conducerea TSD”, a conchis Cosmin Floreanu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/alexandru-berechet-noul-presedinte-al-tsd-slatina/