Print this Post


Amenzi date de Poliția Locală Slatina

Efective din cadrul Serviciului Public Direcției Poliția Locală Slatina au desfășurat, în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, activități ce au avut ca obiective principale asigurarea ordinii publice, combaterea fenomenului de cerșetorie și a comerțului stradal neautorizat.

Pentru nereguli constatate, polițiștii locali au aplicat 66 sancțiuni contravenționale, pentru oprirea neregulamentară a autoturismelor sau pentru intrarea acestora în zone cu acces interzis. Au mai fost aplicate trei sancțiuni contravenționale pentru  consum de alcool, în locuri publice; două sancțiuni contravenționale pentru exercitarea activității de comerț fără achitarea taxelor aferente; o sancțiune aplicată pentru expunerea, vânzarea și prestarea serviciilor, în zona căilor de acces si pe spații verzi; o sancțiune aplicată pentru blocarea cale de acces și o sancțiune contravențională aplicată pentru oprirea în alveolele special create pentru mijloacele de transport în comun. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la suma de 19.165 lei.politia locala slatina

„Având în vedere că, în această perioadă a anului, numărul de autoturisme care tranzitează municipiului este în continuă creștere, datorită sărbătorilor care se apropie, în această săptămână, efectivele din cadrul Direcției Politia Locală Slatina vor continua să monitorizeze și să ia măsurile legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează în locuri în care este interzis acest lucru. Se va acționa, cu precădere, pe străzile Crișan, Artileriei, Basarabilor și b-dul A.I. Cuza.

De asemenea, polițiștii locali vor lua măsuri pentru menținerea ordinii publice, în zona lăcașurilor de cult, acțiuni ce vor viza identificarea și sancționarea cerșetorilor”, a declarat Adrian Constantin Pop, director executiv al Serviciului Public Direcției Poliția Locală Slatina.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/amenzi-date-de-politia-locala-slatina/