Print this Post


Angela Nicolae – Prefectul Județului Olt: doresc să fiu un factor de unitate, de stabilitate, de echilibru, de profesionalism și de transparență!

Astăzi, 2 august a.c., la sediul Instituției Prefectului Olt, a avut loc o conferință de presă, susținută de noul prefect de Olt – d-na Angela Nicolae. Este pentru prima dată când domnia-sa vorbește în fața jurnaliștilor, având în vedere faptul că ceremonia de investire, ținută cu o zi în urmă, s-a desfășurat, după foarte mult timp, fără participarea reprezentanților presei.

Astfel, Angela Nicolae le-a mulțumit celor care au avut încredere în domnia-sa, propunând-o pentru această funcție, fără însă a-i nominaliza și a adresat, de asemenea, un mesaj jurnaliștilor, îndemnând la prezentarea corectă și obiectivă a informației. A promis că promis că va avea o relație bună cu presa, asta în funcție de relația care se va construi între cele două părți.

angela nicolae 2 linia intai netCRED CĂ AM EDUCAȚIA, PREGĂTIREA, FORMAREA PROFESIONALĂ, COMPETENȚELE ȘI EXPERIENȚA PENTRU A ÎNDEPLINI CU SUCCES ATRIBUȚIILE ACESTEI FUNCȚII

Angela Nicolae este un funcționar de carieră, cu 17 ani de muncă în administrație publică. Iată ce a declarat:

„Am pornit de la gradul debutant, promovând, ulterior, până am ocupat funcția de șef serviciu în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Am început la Casa Județeană de Pensii, o instituție foarte grea, un serviciu public deconcentrat din administrația publică centrală. În 2010, în condițiile legii, m-am transferat la Consiliul Județean Olt. (…)

Cred că am educația, pregătirea, formarea profesională, competențele și experiența pentru a îndeplini cu succes atribuțiile acestei funcții. Rămâne de văzut cum se va concretiza afirmație a mea. (…)

Sunt prima femeie prefect al județului! Pentru mine este onorant. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Îmi propun să am curajul, puterea, priceperea, diplomația să rezist în această lume a bărbaților. (…)

Sunt conștientă de complexitatea funcției și de contextul actual. Doresc să fiu un factor de unitate, de stabilitate, de echilibru, de profesionalism și de transparență. Vreau o colaborare benefică cu toaste instituțiile, cu autoritățile publice, cu toate unitățile administrativ teritoriale ale județului. Solicit o relație corectă și promptă cu toate structurile MAI. Sper la un dialog continuu cu toți factorii de decizie, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea actului administrativ. Cer sinceritate, onestitate și bune intenții…”

Dragoș SÎRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/angela-nicolae-prefectul-judetului-olt-doresc-sa-fiu-un-factor-de-unitate-de-stabilitate-de-echilibru-de-profesionalism-si-de-transparenta/

1 comment

  1. Pătrașcu Marian

    Eu nu cred că ai ”educația, pregătirea, formarea profesională, competențele și experiența pentru a îndeplini cu succes atribuțiile acestei funcții” după ce-ai scos pe gură până acum! Cred că ești de aceeași teapă cu țața Veorica ot Videle, căci ”cine se aseamănă, se adună”!

Comments have been disabled.