Print this Post


ANR și-a alăturat mesajul unor forțe politice insalubre, prorusești!

În urma declarațiilor iresponsabile și antioccidentale, de pe Antena 3, ale aventurierului politic Marian Munteanu, președintele Alianței Noastre România, șeful regional al acestei formațiuni, craioveanul Ovidiu Bunea, și-a dat demisia din toate funcțiile politice, considerând că ANR este un partid cu orietare pro-moscovită, dată chiar de liderul central. Iată ce spune Ovidiu Bunea.

ovidiu bunea„Dragi colegi,

Urmând neabătut principiile care mi-au călăuzit întreaga activitate politico-civică, nu pot să rămân indiferent la derapajul periculos în care a intrat Alianța Noastră România.

Dintr-o mișcare creștin-democrată, proeuropeană, A.N.R a devenit tot mai mult o grupare retrogradă, o platformă care face, voit sau din neștiință, jocurile Rusiei dușmănoase și revanșarde.

În ultimul timp, A.N.R și-a alăturat mesajul unor forțe politice insalubre, prorusești, ca partidele lui Ninel Peia, Sebastian Ghiță, Liviu Dragnea, copiind tot mai mult retorica fostului agent al securității ceaușiste, V.C. Tudor.

Mai mult, transformarea Alianței Noastre în Partidul Național Român nu poate fi decât o impostură. Continuatorul istoric al Partidului Național Român este Partidul Național Țărănesc al lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache și Corneliu Coposu.

Fidel moștenirii politice lăsate de cel pe care îl consider mentorul meu, titanul Iuliu Maniu, voi milita neobosit pentru restaurarea Regatului României Mari, o cât mai mare integrare în structurile euro-atlantice, libertate și dreptul sfânt la proprietate.

Cu speranța că nu veți uita răul care de veacuri vine de la răsărit, îmi anunț demisia imediată din Alianța Noastră România.

Nimic fără Dumnezeu!

Ovidiu Bunea – 02 octombrie 2018, Craiova”

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/anr-si-a-alaturat-mesajul-unor-forte-politice-insalubre-prorusesti/