Print this Post


Ansamblul Folcloric „Poarta Olteniei” – pe culmile succesului

diploma poarta olteniei gaesti

.

La sfârșitul lunii iunie 2017, Ansamblul Folcloric „Poarta Olteniei” – GAL Vedea- Găvanu-Burtea a participat la Festivalul Concurs Internațional de Dans „Cununa Sânzienelor” – ediția a III-a, în localitatea Găești.

Ansamblul condus de maestrul coregraf Marian Stănescu, avându-l drept consultant artistic și dansator pe celebrul Nichita Dragomira, a impresionat atât juriul, cât și audiența, prin dansul emblematic oltenesc – Călușul, trimițându-i pe prima treaptă a podiumului. De asemenea, a obținut din partea juriului, nu mai puțin de trei premii I, după cum urmează: pentru dans fete, pentru dans mixt și dans băieți.

Totodată, Constantin Ciobanu, președinte Ansamblului Folcloric „Poarta Olteniei”, a primit și o diplomă de excelență.

poarta olteniei litoral 2017Litoralul românesc este cucerit de călușul oltenesc

În perioada 8-14 iulie a.c., Ansamblul Folcloric „Poarta Olteniei” a fost invitat să susțină spectacole în stațiunile de pe litoral. Alături de coregraful lor, copiii din cadrul ansamblului au jucat călușul, la un hotel de lux din stațiunea Venus – Constanța.

„Copii au fost deosebiți și în această seară, depășindu-se pe ei înșiși. Le mulțumim, au fost minunați, senzaționali… Au făcut un adevărat spectacol. Au fost cei mai buni și cei mai frumoși.

Pe această cale, doresc să le mulțumesc și managerilor hotelului pentru invitație și pentru modul în care am fost tratați”, a declarat Constantin Ciobanu, președinte GAL.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ansamblul-folcloric-poarta-olteniei-pe-culmile-succesului/