Print this Post

Paul Stănescu, vicepreședinte PSD:

Asistăm, zilele acestea, la o așa-zisă „dezertare” din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică

După ce s-a vehiculat faptul că nume grele din interiorul Partidului Social-Democrat și-au schimbat apartenența politică, Paul Stănescu, vicepreședinte PSD, a dorit să elucideze acest fapt. Astfel, acesta a transmis o declarația de presă, în care a menționat:

„Asistăm, zilele acestea, la o așa-zisă «dezertare» din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică.

Prea puțini, pentru a influența major politica noastră de guvernare, acești migranți politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicție cu votul de încredere covârșitor acordat programului nostru de guvernare.

paul stanescu li 730Decizia lor este cu atât mai pripită cu cât aceștia s-au îndreptat către o camarilă politică unde important este numărul membrilor, nu valoarea lor.

Mai trist este că aceștia nu sunt dedicați vreunei cauze civice, ci sunt, pur și simplu, oportuniști politici care nu reușesc să contribuie la îndeplinirea celui mai ambițios și amplu program de guvernare din ultimii douăzeci de ani.

Au ales o cale greșită, fără întoarcere, și, din păcate, vor ieși, din nou, pe ușa din spate a scenei politice.

Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică și singura care a dovedit că pune, în centrul politicilor pe care le promovează, respectul față de cetățean”.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/asistam-zilele-acestea-la-o-asa-zisa-dezertare-din-randurile-organizatiilor-psd-catre-o-noua-si-neinceputa-formatiune-politica/