Print this Post


Asociația Pensionarilor CFR Balș – în continuă… mișcare!

În cadrul ciclului de manifestări cultural-educative, artistice și turistice, organizate de Asociația Pensionarilor CFR –  Filiala Balș, județul Olt, se înscriu și cele două excursii efectuate:  una în luna iunie 2018, pe Transalpina, cu două microbuze și 40 de pensionari, iar alta în 29 august, la Porțile de Fier, cu autocarul și cu 50 de pensionari din orașul Balș. Așa cum ne informează d-l Ion Stanciu, președintele Asociației Pensionarilor din orașul de pe Olteț, aceste excursii au fost posibile prin colaborarea și sprijinul deosebit al d-lui Cătălin Rotea – managerul general al Spitalului Județean Slatina, al d-nei Mariana Gheorghe, inspector general adjunct al IȘJ Olt și al d-lui Cristi Troi, patronul societății „Stefy”.

Layout 1În cadrul activităților organizate cu ocazia cadrul excursiilor respective, ne-am bucurat de asistență medicală asigurată de doamnele Elena Ciobanu și Florentina Bălcescu. Ne-am bucurat, de asemenea, și de prezența unui grup de profesori Nina Nina Negoiasa, Ionel Veliach și Ion Preda – fost director al Școlii Nr. 1 care – în vizitele efectuate la diferite obiective social-economice, turistice și culturale – au fost adevărați ghizi, făcând diferite comentarii de specialitate și prezentând importanța obiectivelor vizitate.

La această activitate de informare de specialitate au participat d-na Elena Georgescu – fostă directoare coordonatoare a grădinițelor din Balș, Nina Ioniță – fostă directoare a Bibliotecii, cât și d-l Ion Stanciu – fost director al Casei de Cultură Balș, actualmente președinte al Asociației Pensionarilor CFR Balș.

D-l Ion Stanciu își propune organizarea de noi activități recreative pentru pensionari, următorul pas fiind organizarea unei noi excursii, în luna octombrie, pe Valea Oltului, cu vizitarea Muzeului Brukenthal din Sibiu – toate aceste activități înscriindu-se în cinstea sărbătoririi „Zilei Internaționale a persoanelor Vârstnice”, cât și în cinstea „Centenarului Marii Uniri”.

LINIA ÎNTÂI 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/asociatia-pensionarilor-cfr-bals-in-continua-miscare/