Print this Post


Asociația Salvați Râul Olt – prima Adunare Generală din 2019

Așa cum ne-a obișnuit, Asociația Salvați Râul Olt este un organism viu, cu activitate importantă în viața cetății noastre de pe malul Oltului. Așadar, după câteva acțiuni reușite, cum ar fi două mitinguri pentru stoparea braconajului piscicol, interzicerea pescuitului științific în județul Olt, concurs de pescuit sportiv pentru copii «Cupa ASRO Junior», acțiune de ecologizare a râului Olt «Ape curate, Oameni sănătoși»; patru ediții ale Balului pescarilor, iată că în data de 28 februarie a.c., ora 18.30,  asociația are o primă întâlnire, prin organizarea ședinței Adunării Generale, care va avea loc la sediul Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” din Slatina.

asro li netLa întâlnire se va pune la punct strategia acțiunilor pentru anul acesta și, bineînțeles, se vor discuta problemele la zi cu care se confruntă râul Olt.

Înființată în ianuarie 2017, are ca scop desfășurarea tuturor activităților în interes general, în interesul unor colectivități sau grupuri, precum și în interes personal nepatrimonial al membrilor asociației sau altor persoane fizice sau juridice, pe care le consideră necesare apărării judiciare și extrajudiciare în combaterea braconajului piscicol, cinegetic, a poluării și a prevenirii acestora și stoparea/înlăturarea oricăror posibile surse de poluare și/sau braconaj piscicol sau cinegetic pe râul Olt. Promovarea și încurajarea ecoturismului, pescuitului sportiv și turismului în vederea dezvoltării pe termen lung a unui mediu sănătos.

Dragoș SÎRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/asociatia-salvati-raul-olt-prima-adunare-generala-din-2019/