Print this Post


Azi: Marian Căruntu (posibil candidat la Primăria Slatina)

În Slatina noastră de toate zilele și nopțile, în care cel puțin ultimii doi primari ne-au sabotat, fără milă, speranțele, și ne-au jignit buna-credință, există un politician care ar putea să redea speranța slătinenilor. Îl cheamă Marian Căruntu și este membru în Comitetul Județean Executiv al PNL Olt.

El are o ținută morală bine definită, bună credință și convingeri politice, cu adevărat de dreapta, care promovează competiția economică și respectă valorile tradiționale, cele care țin de Biserică, Școală, Familie și Neam.

amrian caruntu 618Este slătinean get-beget și reprezintă o voce curată a politicii locale, având în vedere traseul său profesional și politic, care îl situează în elita personalităților slătinene.

Are ceea ce se cheamă – floare-rară! – educație și, mai mult decât atât, credibilitate. A fost un elev și un student exemplar, iar atunci când a activat ca lider al PMP Slatina și, apoi, ca șef de campanie al PDL, la prezidențiale, s-a remarcat ca fiind un bun organizator, obținând scoruri bune și căpătând încrederea și stima slătinenilor, care nu mai vor pesediști la putere.

Credibilitatea sa derivă din faptul că este un întreprinzător privat de succes, care-și respectă angajații și, în ciuda dificultăților prin care trec  întreprinzătorii acestei țări, din cauza politicii nefaste a Guvernului Ponta, d-l Căruntu face eforturi să-și păstreze personalul din compania sa, format din oameni profesioniști și de caracter.

Experiența sa profesională îl diferențiază net de mulți alți negustori și politicieni din județul nostru, care stau cu mâna întinsă la bugetul statului sau – mai grav – fac afaceri cu statul, fiind în grațiile puterii pesediste și profitând plenar de pozițiile lor politice din divanele locale și centrale.

Marian Căruntu este un învingător… A trecut peste toate problemele sale medicale, suportând o operație dificilă de transplant de ficat, ceea ce ne arată credința lui în Bunul Dumnezeu și în  valorile moralei creștine.

De-a lungul timpului, a ocupat importante funcții și responsabilități profesionale, domnia-sa fiind de meserie inginer – TCM, funcții și responsabilități de care s-a achitat cu brio: inginer mecano-energetic (SC TMK ARTROM SA),  director SC TOFAN GRUP SA – Sucursala Slatina, astăzi fiind proprietarul și directorul general al SC AUTOGAB SRL din Slatina.

Pe lângă Facultatea de Mecanică din Craiova, pe care a absolvit-o în 1996, Marian Căruntu este și deținătorul unei diplome de Master în științe administrative, în cadrul aceleiași Universități din Craiova, în prezent, urmând și cursurile unui alt masterat în Securitate Națională și Euroatlantică.

În politică, ca și în afaceri, Marin Căruntu se remarcă prin modestie, prin bun-simț și, mai ales, prin discursurile sale mediatice moderate și civilizate, prin care se reflectă spiritul său întreprinzător, convingerile sale democratice, patriotismul și grija pentru soarta de mâine a slătinenilor.

El practică un discurs reformist, prin care susține promovarea valorilor morale și a elitelor profesionale, care se regăsesc în toate păturile sociale, plecând de la țăranul român, continuând cu muncitorii de pe platforma industrială a Slatinei, mulți dintre ei aflați în șomaj și deznădejde, și ajungând la generația așteptată și la elitele intelectuale care mai cred în capitalism și europenism și care se ghidează după o formulă consacrată: Ca să fii un bun european, trebuie să fii – mai întâi – un bun român!”

Dragi slătineni, Marian Căruntu reprezintă una dintre variantele posibile pentru postul de primar al Slatinei. Era și timpul…

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/azi-marian-caruntu-posibil-candidat-la-primaria-slatina/

2 comments

  1. misu

    suuces!

    1. misu

      succes!

Comments have been disabled.