Print this Post


Bilete de tratament pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat, la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 15 – 2018.

Lista cuprinde un număr de 218 bilete de tratament, atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2018, cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..

casa de pensii olt li netBiletele au data de plecare în stațiune în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2018 și sunt repartizate astfel: 7 bilete în stațiunea Amara; 9 bilete în stațiunea Bala;      6 bilete în stațiunea Buziaș; 23 bilete în stațiunea Căciulata; 10 bilete în stațiunea Călimănești; 20 bilete în stațiunea Covasna; 6 bilete în stațiunea Eforie Nord; 4 bilete în stațiunea Felix; 29 bilete în stațiunea Govora; 21 bilete în stațiunea Herculane; 4 bilete în stațiunea Mangalia; 2 bilete în stațiunea Moneasa; 55 bilete în stațiunea Olănești; 3 bilete în stațiunea Pucioasa; 1 bilet în stațiunea Sinaia; 4 bilete în stațiunea Slănic Moldova; 2 bilete în stațiunea Slănic Prahova; 4 bilete în stațiunea Techirghiol; 4 bilete în stațiunea Tușnad; 4 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament, de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, în zilele de luni și miercuri, până în data de 24 septembrie 2018, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 25 septembrie 2018 și se vor vinde în data de 26 septembrie 2018.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/bilete-de-tratament-pentru-pensionari-3/