Print this Post


BINE-AI REVENIT, DOMNULE SENATOR ION TOMA!

Actuala clasă politică, dragi cititori, pare căzută definitiv din spirit. Fie că funcționează la nivel central, fie că amușinează în hățișurile conclavurilor locale, unde o mână de saltimbanci girați de comandamentele centrale fac legea, după chipul și asemănarea impostorilor lor supremi. Atât acolo sus de tot, în văzduhurile rarefiate ale nomenklaturii socialiste sau liberale, între foarte mulți oameni de bine, s-au infiltrat nuclee dure ale oamenilor de nimic, care au ridicat impostura, incultura, trădarea, minciuna și mangleala la rang de virtuți naționale.

Acești politruci, fără mamă, fără tată, fără Dumnezeu, stăpâni absoluți pe butoanele țării, indiferent de culoarea lor politică, sunt gata să arunce România în aer, pentru a-și putea păstra amantele, averile luate cu japca, conturile grase din băncile românești și din paradisurile fiscale, palatele și acareturile din țările exotice, în care și-au construit adevărate cuiburi de nebunii… Pentru asta, i-au marginalizat pe toți specialiștii veritabili ai acestei țări și au acordat onoruri și demnități unor ignoranți, șuți și analfabeți, din categoria ipochimenilor Nicolicea, Iordache, Șerban Nicolae, Olguța Vasilescu, Viorica Dăncilă și lista poate continua cu nulitățile din ALDE, UDMR, ca să enumăr doar partidele la mâna cărora stă acum țara, fără să uit nulitățile din PNL, PMP, PRO ROMÂNIA, și păstrând o oarecare notă de respect, pentru anumiți lideri USR, care știu și carte și nici nu sunt șantajabili.

Layout 1Turbarea de ultimă oră a acestei guvernări va izola definitiv România, în cazul în care, în viitorul apropiat, într-un fel sau altul, aceste creiere devastate care țin România sub ocupație, nu vor fi izgonite de la putere. N-am cunoscut, noi ca români, până acum, de la Revoluție încoace, o tenacitate mai izbutită a politrucilor români, aceea de a aresta cu atâta sârg o civilizație care începuse să prindă cheag.

Acum ne punem întrebarea, dacă șansa de salvare a României stă în mâna președintelui Iohannis, care deși este onest, este lipsit de pârghiile necesare și, pe deasupra, nu are nici vocație de mare conducător, sau salvarea stă tot la îndemâna poporului, care trebuie să-și aleagă alți lideri și să se ridice la luptă…

E vorba de niște lideri, capabili de jertfă și care nu s-au îmbogățit prin politică, care nu sunt șantajabili, și care nu au de dat socoteală decât conștiinței lor. Doar ei pot pune capăt acestei înaintări înapoi a României, fiindcă, în afară de instinctele umane pe care le are orice om, ei au conștiință, pasăre rară în astfel de vremuri huliganice. Aș îndrăzni să spun că un astfel de lider de nivel local, dar și național, este, în toată plenitudinea înțelepciunii sale, fostul senator ION TOMA. Un politician care a avut întotdeauna rostul lui economic, rost care nu s-a intersectat cu politicul, un om care n-a trădat niciodată pe nimeni, dar care a fost trădat de atâtea ori. Astăzi, în degringolada în care se află atât PSD, cât și PNL, el este curtat din toate zonele politice. Nu se grăbește să spună cuiva DA, însă cu siguranță, domnia sa pregătește o revenire spectaculoasă în politică, având de-a dreapta sa tineri foarte bine pregătiți profesional, întreprinzători privați din toate domeniile, dascăli, ingineri și, de ce nu, clasa muncitoare, care, deși destructurată de falsa social-democrație prezentă, dă semne că poate strânge rândurile…

Era politicienilor care trag targa pe uscat și care taie coada tuturor pisicilor de pe cuprinsul țării, pentru a economisi energia la deschiderea ușii, așa cum fac impostorul Orlando de la Finanțe și Olguța de la Muncă, e pe sfârșite… Așadar, bine-ai revenit, domnule senator Ion Toma… încă înainte ca Orlando să impoziteze nunțile bieților noștri copii și ca Olguța să ne mărească pensiile, micșorându-le!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/bine-ai-revenit-domnule-senator-ion-toma/

2 comments

  1. Marin TULUS

    Cum oare gandim?! Partidul vrea oameni cu bani(adica bani pt.partid) sau vrea caractere?!Vrea sa se intareasca gastile de profitori sau vrea schimbarea la față a României- fireste in bine-și implicit un trai mai bun pt.toți?!Dacă spunem adevărul,trebuie să recunoastem că nu Omul conteaza, ci banul adus de el,Acest adevar doare și cu sigurantă ne-am pus rău cu toti cei care sustin un anume individ sau grup!
    Vorba lui Eminescu„„Suntem noi oare de vină dacă adevărul curat, spus neted, e deja o injurie? Ne propunem câteodată a fi foarte urbani – ce folos? Adevărul simplu, descoperirea simplă a neștiinței și a mărginirii multora din partidul la putere este deja o atingere”Traiasca si infloreasca scumpa noastra clasa politică in frunte cu ……N Ceausescu!!!

  2. Ioan Anton

    Mă bucur pentru tine,omule Ioan Toma!

Comments have been disabled.