Print this Post


Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 20 aprilie 2018

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează vineri, 20 aprilie 2018, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Aceasta va avea loc simultan, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, și în Caracal, în foaierul Teatrului Național Caracal, începând cu ora 9.00.

Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă. Aceștia pot să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze sau să se reorienteze profesional, spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTIObiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, existând astfel posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a demarat acțiunea de contactare a agenților economici, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanților la bursă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la această acțiune pot depune situația privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, la sediul instituției din Slatina, str. Prelungirea Crișan nr. 2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro sau prin fax 0249/432276.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/bursa-generala-a-locurilor-de-munca-20-aprilie-2018/