Print this Post


Campania „Zâmbetul de Sărbători” – Ediția 2017

psd pes

.

PES Activists Olt, organizație în cadrul PSD Olt, va organiza, în perioada 18-24 decembrie 2017, Campania „Zâmbetul de Sărbători” – ediția 2017.

La inițiativă, au răspuns pozitiv mai mulți membri PSD și activiști PES, pentru a duce zâmbete și bucurie în sufletele a zeci de copii și familii cu posibilități materiale reduse din județul Olt. Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădița Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adelin Bărbulete, George Șofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache sunt persoanele publice care vor împodobi un brăduț de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor din familiile lipsite de posibilități.

Campania, organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, este mai mult decât o acțiune socială, deoarece cei implicați  discută și interacționează cu copiii, în jurul bradului de Crăciun, pe care îl îmbodolesc împreună. Fiind alături de aceste familii, personalitățile publice de pe plan local vor încerca să le aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/campania-zambetul-de-sarbatori-editia-2017/