Print this Post

  Ion Marian Doldurea, candidat PSD la Primăria Caracal:

  Candidez la Primărie pentru a demonstra că orașul poate fi administrat în mod eficient și în interesul cetățenilor

  Așa cum am anticipat în articolele anterioare din Linia Întâi, Ion Marian Doldurea, candidatul PSD la Primăria Caracal, are destulă popularitate în rândurile electoratului din orașul lui Poroineanu. Pentru prima dată de la debarcarea fostului primar Gheorghe Anghel (cel care nu s-a supus comandamentelor PSD), conducerea PSD Olt s-a văzut nevoită să-și însușească poziția PSD Caracal, aceea de a schimba profilul candidatului la primărie. S-a trecut de la un candidat obedient, servil, lipsit de personalitate și de profesionalism administrativ, la un întreprinzător privat de mare succes, lider al comunității prin exemplul său profesional, filantrop și sprijinitor al Culturii și spiritualității locale, patriot și bun cunoscător al istoriei Romanaților. Numele său: Marian Doldurea!

  Și tot pentru prima dată, în istoria lansărilor pesediste, la Caracal, simpatizanții lui Doldurea, între care un număr impresionant de intelectuali, n-au venit aduși cu arcanul de partid, ci au venit de bună voie și nesiliți de nimeni… E o schimbare de viziune și mentalitate în partidul celor trei roze, care ține în special de personalitatea și de profilul moral al lui Ion Marian Doldurea.

  Alături de Ion Marian Doldurea a fost și Marius Oprescu, liderul PSD Olt Și președintele CJ Olt, care a pecetluit o candidatură onorantă și viabilă, pentru redresarea economică, morală, spirituală și socială a unui municipiu de renume…

  Așadar, vineri, 31 iulie a.c., în Piața Victoriei, pe platoul din fața Primăriei, PSD Caracal a început campania de strângere de semnături pentru alegerile locale. În prezența președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a membrilor echipei PSD Caracal și a cetățenilor veniți să îl susțină, candidatul la Primăria Caracal, Ion Doldurea a declarat:

  doldurea oprescu si chesnoiu caracal iulie 2020 net«Candidez la Primărie pentru a demonstra că orașul poate fi administrat în mod eficient și în interesul cetățenilor. De ce eu? Am dovedit că știu să fac treabă și că îmi pasă de oameni: am experiență managerială (am pus pe picioare 3 companii de succes, am creat peste 250 de locuri  de muncă, și, ce este mai important, am pus omul mai presus de orice, făcându-i astfel pe angajații mei să se simtă ca în familie. Nu am interese materiale, întrucât sunt un om realizat din punct de vedere financiar. Am timpul fizic să mă dedic exclusiv pentru rezolvarea treburilor orașului nostru.

  Nu am datorii financiare față de nimeni (îmi plătesc singur campania, nu m-am realizat și nu mi-am construit cariera pe favoruri, astfel încât să fiu vreodată dator cuiva)

  Nu am lucrat în administrație, nu am fost niciodată PRIMAR, nu am fost niciodată VICEPRIMAR, nu am fost niciodată CONSILIER LOCAL, așa cum au fost mulți ani contracandidații mei, fără să aducă un plus de bine orașului nostru. Așadar, nu am avut pârghiile necesare ca să fac ceva concret din punct de vedere administrativ pentru orașul nostru, Ei au avut această posibilitate. Dacă suntem nemulțumiți de cum arată în unele locuri orașul, de cum au mers treburile în oraș,  ȘI Ei sunt printre cei care ne-au dezamăgit. Au stat în funcții publice aproape zece ani și nu au făcut nimic din ceea  ce AZI ne promit că vor face.

  Am ales să trăiesc în Caracal,  iubesc acest oraș, m-am implicat ca cetățean, NECONDIȚIONAT, ori de câte ori am putut, pentru a promova orașul, istoria, oamenii valoroși. Sunt mândru că sunt născut și crescut în Caracal și vă invit ca ÎMPREUNĂ să redăm demnitatea caracalenilor și să repunem orașul la loc de cinste. (…)

  Nu în ultimul rând, am alături de mine o echipă de oameni tineri, specialiști recunoscuți în domeniile lor de activitate, care ne fac cinste nouă caracalenilor prin calitățile lor morale și profesionale. Am profesori, medici, juriști, ingineri, antreprenori, profesioniști în administrația publică locală și centrală.»

  doldurea oprescu si chesnoiu caracal iulie 2020 2netMarius Oprescu: Oamenii din Caracal îl apreciază și îl doresc ca primar pe Ion Marian Doldurea!

  Marius Oprescu, președintele Consiliul Județean Olt a adus trei argumente în favoarea susținerii candidaturii lui Ion Doldurea la Primăria Caracal: «Cartea de vizită – Ion Doldurea a demonstrat în mediul privat că a reușit, are o afacere de succes, deci nu avea nevoie de nimic din punct de vedere financiar sau profesional; este un om cum nu am văzut altul care să își dorească să facă ceva pentru Caracal. De fiecare dată vine cu soluții, încercând să facă ceva bun pentru oraș; Oamenii din Caracal, potrivit studiilor sociologice, îl apreciază și îl doresc ca primar.»

  Potrivit candidatului Ion Doldurea, cu sprijinul cetățenilor, Caracalul poate deveni cu adevărat un oraș european, fără gropi și drumuri pietruite, cu parcări moderne, cu locuințe racordate la rețeaua de apă și canal, un oraș cu școli modernizate, cu infrastructură medicală la standarde occidentale, un oraș cu supraveghere video în care siguranța și confortul cetățeanului sunt pe primul loc. Totodată, Ion Doldurea susține că, prin istoria sa și patrimoniul cultural de care dispune, Municipiul Caracal poate deveni centru cultural regional.

  Un capitol distinct în programul candidatului PSD vizează Eficiența energetică și protecția mediului: Ion Doldurea propune caracalenilor un model de oraș Eco în care: se refac zonele verzi ale orașului prin repunerea în circuitul urban a terenurilor degradate sau neutilizate; se modernizează Parcul Constantin Poroineanu ca parc natural și se reamenajează  zona lacului din Parc; se amplasează panouri fotovoltaice pe clădirile publice pentru reducerea cheltuielilor bugetare, se promovează  managementul integrat al deșeurilor și se creează „CENTURA VERDE A CARACALULUI” prin plantarea unor perdele forestiere în jurul orașului.

  LINIA ÎNTÂI

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/candidez-la-primarie-pentru-a-demonstra-ca-orasul-poate-fi-administrat-in-mod-eficient-si-in-interesul-cetatenilor/

  1 ping

   Comments have been disabled.