Print this Post


Caracalul va avea un nou sens giratoriu

Astăzi, 2 iunie a.c., au început lucrările de amenajare a sensului giratoriu din intersecția bdul. Nicolae Titulescu cu str. Bicaz din municipiul Caracal, lucrare finanțată din bugetul local.

Primăria Caracal a dat, zilele trecute, ordinul de începere al lucrărilor la acest obiectiv investițional. Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția b-dul. Nicolae Titulescu cu str. Bicaz este necesară, nu doar pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar, mai ales, pentru prevenirea  riscului de accidente rutiere.

caracal sens li 787Valoarea maximă aprobată a proiectului este de 531.520 de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local. Termenul de execuție este de 60 de zile, începând de marți, 2 iunie a.c..

Municipalitatea anunță faptul că, în cel mai scurt timp, va reveni cu restricțiile rutiere impuse și variantele ocolitoare.

Trebuie menționat faptul că această investiție a făcut obiectul dezbaterii în cadrul ședinței de Consiliu Local, din 11 septembrie 2019, proiectul fiind votat cu 11 voturi pentru și 4 abțineri.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/caracalul-va-avea-un-nou-sens-giratoriu/