Print this Post


Caravana Jandarmeriei Române ajunge în Slatina

Caravana Jandarmeriei Române ajunge, miercuri, 29 noiembrie, în municipiul Slatina, județul Olt.

Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române va fi prezentă în fața Instituției Prefectului – Județul Olt, începând cu ora 09.00, pe strada Primăverii (parcare Piața Zahana) începând cu ora 10.00 și pe strada  Ecaterina Teodoroiu ( parcare Piața Steaua) începând cu ora 11.00

Cu această ocazie, jandarmii olteni vor prezenta condițiile de participare la concursul de admitere în școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018. Caravana inscripționată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, are ca obiectiv promovarea ofertei educaționale, precum și recrutarea candidaților pentru cele două școli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane.

jandarmeriePersonalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectoratul nostru, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară, informații despre condițiile de participare, înscriere, concurs, perioada de școlarizare, respectiv drepturile și obligațiile jandarmilor.

Cererile-tip de înscriere se depun de candidați până la data limită de 05.12.2017, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unitățile de învățământ.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt din municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, Serviciul Resurse Umane 0249/437901, 0249/437904 interior 24535 sau 24558.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/caravana-jandarmeriei-romane-ajunge-in-slatina/