Print this Post


  Cătălin Grecu face bine ce știe și știe foarte bine ce face!

   Unul dintre cei mai eficienți oameni politici din PSD Olt, și aici mă refer la junimea social-democrată a bătrânului Alutus, este, fără îndoială, Cătălin Grecu. Dacă PSD Olt, în aceste momente politice destul de tulburi, avându-se în vedere segregarea de la Centru, n-ar fi avut un Cătălin Grecu, lucrurile în această campanie ar fi fost ceva mai triste. Cătălin Grecu face bine ce știe și știe foarte bine ce face, din punct de vedere al jocului politic, în fostul Colegiu VI, care cuprinde următoarele comune: Coteana, Mărunței, Izvoarele, Drăgănești-Olt, Dăneasa, Stoicănești, Sprâncenata, Radomirești, Mihăiești, Seaca, Gostavățu, Băbiciu, Traian, Scărișoara, Rusănești, Cilieni și Osica de Sus.

  catalin grecu netCele mai recente izbânzi ale sale sunt: relansarea luptei electorale la Drăgănești-Olt, acolo unde PSD-ul intrase cu oiștea-n gard, din cauza nominalizării pierzătoare, la funcția de primar, a  dnei Eugenia Stoenică, apoi achiziția candidatului liberal de la Coteana, Ionuț Dima, care, e clar, nu are un adversar viabil în comuna profesorului Regelui Mihai, marele geograf Ion Conea. O altă matematică electorală în favoarea PSD Olt o va genera și alinierea întregii opoziții din comuna Traian împotriva primarului liberal în exercițiu col. (r) Marian Negrilă, care a rezistat,  destul, militărește, ani de zile în fotoliul cel mai înalt administrației locale.  Și aici, Cătălin Grecu a găsit formula magică, în persoanele domnului Crâmu Ilie, candidat la postul de primar, precum și a doamnei prof. Diaconu Petra, o persoană foarte populară în rândurile sătenilor și a tineretului din Traian.

  Cătălin Grecu lucrează cu matematica pe masă. Rareori dă greș în calculele sale. Din fericire pentru PSD Olt și din nefericire pentru dreapta politică din Olt,  Grecu nu prea are un omolog în zona liberală, care să i se opună cu succes. Este citit, are proprietatea cuvintelor și se pricepe și la psihologia oamenilor. Lucrează mai elegant decât alți înaintași pesediști, nu lovește pe la spate, mizează pe puterea cuvântului dat și, uneori, cum a fost și cazul Drăgănești, pe ceea ce se numește în terminologia politică „Blitzkrieg” (războiul fulger), tocmai ca adversarul să nu se dezmeticească foarte repede.

  Urmăriți comunele enumerate mai sus și bifați, după alegeri, rezultatele PSD-ului și atunci veți realiza rostul acestui editorial. Am scris aceste rânduri în atenția liberalilor din Olt, care ar trebui să-și găsească, la rându-le, un strateg de talia lui Grecu sau, conform ultimelor lor obiceiuri, să reușească să-l aducă pe acesta în PNL. Ceea ce e aproape imposibil…

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/catalin-grecu-face-bine-ce-stie-si-stie-foarte-bine-ce-face/