Print this Post


Cătălin Ușurelu: Le urez tuturor celor care lucrează în serviciile publice, la mulți ani și multă sănătate!

Cu ocazia Zilei Gospodarului, Cătălin Ușurelu, director general al Companiei de Apă Olt, a transmis un mesaj angajaților pe care-i coordonează. Acesta le mulțumește pentru munca depusă, fiind convins de faptul că, și în continuare, vor duce la bun sfârșit toate proiectele începute, pentru un trai mai bun acolo unde încă nu este rețea de apă și canalizare:

catalin usurelu cao 793 2„Cu ocazia Zilei Gospodarului, le urez tuturor celor care lucrează în serviciile publice, la mulți ani și multă sănătate.

Le mulțumesc tuturor angajaților Companiei de Apă Olt pentru devotament și implicare și pentru toată munca depusă pentru fiecare comunitate din care facem parte.

Chiar dacă 2020 este un an dificil, am convingerea că vom trece cu bine peste toate, că vom fi sănătoși și vom continua, împreună, proiectele începute, pentru ca localitățile unde operăm să aibă rețele de apă și canalizare și să oferim condiții pentru un trai decent tuturor cetățenilor, fie că vorbim de municipii, orașe sau comune.

Compania de Apă Olt este parte din fiecare comunitate!”.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/catalin-usurelu-le-urez-tuturor-celor-care-lucreaza-in-serviciile-publice-la-multi-ani-si-multa-sanatate/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *