Print this Post


Compania de Apă Olt caută expert achiziții publice

În data de 23 aprilie a.c., SC Compania de Apă Olt SA organizează un concurs pentru ocuparea postului de expert achiziții publice, în cadrul Compartimentului Aprovizionare Administrativ Achiziții.

Pentru a participa de concurs, doritorii postului trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: să aibă studii superioare economice / tehnice, cu diplomă de licență; Certificare Expert Achiziții Publice; experiență profesională de minim 5 ani pe posturi cu studii superioare; experiență de minim doi ani în achiziții; cunoștințe solide în legislația achizițiilor publice; planificarea / monitorizarea achizițiilor publice; atribuirea contractelor / încheierea acordurilor-cadru de achiziție publică, prin mijloace electronice; cunoștințe IT, nivel mediu, în utilizarea Microsoft Ofiice; cunoștințe de limbă engleză, nivel începător.

compania de apa li 756Cererile de înscriere și CV-urile, împreună cu actele care dovedesc îndeplinirea cerințelor de mai sus se depun la sediul societății din str. Artileriei nr. 2, la Compartimentul Resurse Umane, până la data de 22 aprilie 2019, ora 16:00. Relații suplimentare se pot obține de la Compartimentul Resurse Umane, la telefon: 0249/431 750.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-cauta-expert-achizitii-publice/