Print this Post


Compania de Apă Olt face precizări, având în vedere informațiile false lansate în spațiul public

Având în vedere informațiile false lansate în spațiul public de către  unele persoane implicate în campania electorală, Compania de Apă Olt face următoarele precizări:

- Oprirea furnizării apei potabile, în partea de sus a municipiului Slatina, de miercuri, 13 noiembrie 2019, a fost anunțată, din timp, în mass-media, pe pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt și prin afișaj la scările de bloc;

- Cetățenii au fost informați că, după ce va fi reluată alimentarea cu apă, în dimineața zilei de 14 noiembrie 2019, începând cu ora 6.00, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune;

- Compania de Apă Olt a luat decizia de a opri furnizarea serviciului de alimentare cu apă, în intervalul orar menționat, pentru executarea unor lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă, necesare pentru întreținerea sistemului public de alimentare cu apă.

cao1 li net 774Ne cerem scuze beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă pentru modificarea turbidității apei și fluctuațiile de presiune care au apărut.

Facem apel la toți competitorii electorali să nu mai facă afirmații mincinoase, alarmiste, în spațiul public, despre calitatea apei potabile furnizate de Compania de Apă Olt, cu scopul de a câștiga capital electoral.

Apa furnizată de Compania de Apă Olt se încadrează în parametrii fizico-chimici și microbiologici prevăzuți de legislația în vigoare.

Compania de Apă Olt efectuează, zilnic, analiza apei furnizate și avem contract de monitorizare cu instituțiile statului abilitate în controlul calității apei potabile.

În cei 12 ani de la înființare, Compania de Apă Olt a realizat investiții importante în modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din municipiul Slatina, investiții care vor continua.

Scopul nostru este să asigurăm apă și servicii de cea mai bună calitate pentru că și Compania de Apă Olt este parte a comunității!

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-face-precizari-avand-in-vedere-informatiile-false-lansate-in-spatiul-public/