Print this Post


Compania de Apă Olt – lucrări și spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă! 30 august – se va opri furnizarea apei potabile!

În vederea executării unor lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă, precum și pentru îmbunătățirea calității apei potabile furnizate beneficiarilor, S. C. Compania de Apă Olt S.A. va efectua lucrări și spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Slatina, în zilele de 27, 28, 29 și 30 august 2018.

În acest sens, vă facem cunoscut programul acestor lucrări, după cum urmează:

cao spalari august 2018• 27 august 2018: spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos la Municipiului Slatina, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30; (NU SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI POTABILE)

• 28-29 august 2018: spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus la Municipiului Slatina și în comuna Slătioara, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30; (NU SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI POTABILE)

• 30 august 2018: spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă care impun golirea totală a sistemului public, de la ora 22.00 până a doua zi, 31 august 2018, la ora 5.45; (SE VA OPRI FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎN PARTEA DE SUS A MUNICIPIULUI SLATINA)

Pe parcursul desfășurării lucrărilor și pentru o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-lucrari-si-spalari-ale-retelelor-publice-de-alimentare-cu-apa-potabila-30-august-se-va-opri-furnizarea-apei-potabile/