Print this Post


Compania de Apă Olt – noi lucrări la rețelele de apă

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie a.c., în vederea îmbunătățirii calității apei potabile furnizate beneficiarilor, SC Compania de Apă Olt SA va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina.

Astfel, marți, 30 ianuarie, în intervalul orar 22:00 – 05:30, se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina. În zilele de 31 ianuarie și 01 februarie, vor fi spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a orașului, de la ora 22:00 până a doua zi, la ora 5:30.

cao linia intai 718De menționat faptul că, în data de 31 ianuarie a.c., utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă branșați la rețelele publice din străzile Pitești, Prelungirea Pitești, Constructorului și Cireașov vor avea presiunea scăzută la apă, între orele 0:00 și 4:30, pentru branșarea unor hidranți de incendiu.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune, însă apa potabilă nu va fi oprită.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-noi-lucrari-la-retelele-de-apa/