Print this Post


Compania de Apă Olt – noi lucrări pentru îmbunătățirea calității apei potabile

În zilele de 17, 18, 19 și 20 decembrie a.c., Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina. Lucrările se vor efectua în vederea îmbunătățirii calității apei potabile furnizate beneficiarilor.

cao 743 li

Luni, 17 decembrie 2018, se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos și din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:30, până a doua zi, la ora 5:30. În zilele de 18, 19 și 20 decembrie a.c., Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina și în comuna Slătioara, de la ora 21:30, până a doua zi, la ora 5:30.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Trebuie amintit faptul că, pe parcursul lucrărilor, nu se oprește furnizarea apei potabile.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-noi-lucrari-pentru-imbunatatirea-calitatii-apei-potabile/