Print this Post


Compania de Apă Olt – noi spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă

În vederea îmbunătățirii calității apei potabile furnizate beneficiarilor, SC Compania de Apă Olt va efectua, în zilele de 25, 26, 27 și 28 februarie 2019, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina.

În zilele de 25 și 26 februarie a.c., se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos și din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:30, până a doua zi, la ora 5:30. În zilele de 27 și 28 februarie a.c., vor fi vizate partea de sus a municipiului Slatina și comuna Slătioara, în același interval orar.

cao spalari feb 2019Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Important de știut este faptul că, pe perioada desfășurării lucrărilor, nu se oprește furnizarea apei potabile.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-noi-spalari-ale-retelelor-publice-de-alimentare-cu-apa-potabila/