Print this Post


Compania de Apă Olt scoate la concurs un post de expert achiziții publice

În data de 28 februarie 2019, SC Compania de Apă Olt organizează concurs pentru ocuparea unui post de expert achiziții publice, în cadrul Compartimentului Aprovizionare Administrativ Achiziții.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă studii superioare economice / tehnice, cu diplomă de licență; să dețină Certificat Expert achiziții publice; să aibă experiență profesională de minim cinci ani pe posturi cu studii superioare; experiență de minim doi ani în achiziții; cunoștințe solide în legislația achizițiilor publice; planificarea / monitorizarea achizițiilor publice; atribuirea contractelor / încheierea acordurilor-cadru de achiziție publică prin mijloace electronice; cunoștințe IT nivel mediu, în utilizarea Microsoft Office; cunoștințe de limba engleză de nivel începător.

cao22 liCererile de înscriere și cv-urile, împreună cu actele care dovedesc îndeplinirea cerințelor de mai sus se depun la sediul societății din strada Artileriei nr. 2, la Compartimentul Resurse Umane, până la data de 27 februarie 2019, ora 16:00. Relații se pot obține și apelând numărul de telefon 0249/431.750.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/compania-de-apa-olt-scoate-la-concurs-un-post-de-expert-achizitii-publice/