Print this Post


Concert extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră Madrigal

Vineri, 14 decembrie a.c., sala de spectacol din cadrul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina va găzdui concertul extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin. Spectacolul este organizat de Consiliul Județean Olt și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, cu sprijinul Primăriei Municipiului Slatina și a Centrului Cultural Eugen Ionescu.

corul madrigalÎncepând cu ora 19:00, publicul va putea asculta cele mai frumoase cântece specifice sărbătorii Nașterii Domnului, atât din repertoriul românesc, cât și din repertoriul internațional. Vor mai participa coruri de copii din Programul Național Cantus Mundi și copii din județul Olt.

Biletele se vor putea achiziționa de la Casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina, începând de vineri, 7 decembrie 2018, ora 16:00. Prețul unui bilet este de 50 (cinci zeci) lei.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/concert-extraordinar-de-craciun-al-corului-national-de-camera-madrigal/