Print this Post


Conjudețeanul nostru, Paul Stănescu, a fost ales vicepreședinte al PSD pe Regiunea Sud-Vest Oltenia

Așa cum era de așteptat, conjudețeanul nostru Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost ales, recent, la Congresul Extraordinar al PSD, în funcția de vicepreședinte pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia, în tandem cu ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Tot cu aceeași ocazie, Sala Palatului din Capitală a vibrat de prezența premierului Viorica Dăncilă care a fost, de asemenea, aleasă în poziția de președinte executiv, adică mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, cel care, la rându-i, a fost reconfirmat verbal în funcția de președinte de către cei 4000 de pesediști prezenți la eveniment. Secretar-general al partidului a fost ales Marian Neacșu.

paul stanescu linia intai 1Iată care sunt celelalte posturi de vicepreședinți ai Partidului: Gabriela Firea și Robert Negoiță – Regiunea București-Ilfov; Adrian Țuțuianu și Carmen Dan – Regiunea Muntenia; Dorina Fedorovici și Gabriel Vlase – Regiunea Nord-Est; Gabriela Zetea și Doina Pană – Regiunea Nord-Vest; Roxana Mânzatu și Bogdan Trif – Regiunea Centru; Marian Oprișan și Mirela Furtună – Regiunea Sud-Est; Natalia Intotero și Mihai Fifor – Regiunea Vest.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/conjudeteanul-nostru-paul-stanescu-a-fost-ales-vicepresedinte-al-psd-pe-regiunea-sud-vest-oltenia/