Print this Post


Corabia! Senatorul de Olt, Siminica Mirea, și consilierul județean Sorin George Ciucu sprijină evenimentele culturale!

Așa cum au procedat de-a lungul vremii, iată că și de data aceasta d-na senator Siminica Mirea și consilierul județean Sorin George Ciucu sprijină un eveniment cultural demn de luat în seamă: lansarea, la Corabia, a volumului de poezie „Cu o săptămână înainte de… niciodată”, semnat de poetul Dumitru Sârghie.

După succesele obținute cu această carte la Teatrul Național din Caracal, dar și în boema sibiană, acolo unde autorul a lansat, alături de poeta și actrița Ioana Crăciunescu, Dumitru Sârghie are – iată – posibilitatea să se prezinte, ca poet, și în fața corăbienilor.

siminica mirea si george ciucuLansarea va avea loc vineri, 20 octombrie a.c., ora 13.00, în Sala de Festivități a Primăriei Corabia, din strada Cuza Vodă nr. 54. Vor fi alături de autor Siminica Mirea și Sorin George Ciucu, alături de Cenaclul Arena Artelor – organizatorii acestei manifestări culturale, actorul Cristian Alexandrescu și Nicu Cismaru – președintele Societății Culturale Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, poetul și criticul de artă Paul Aretzu, precum și rapsozii populari Ion Crețeanu și Cornel Popescu.

Va fi o seară de muzică și poezie, pusă la cale de doi oameni cărora nu le displace arta: d-na senator Siminica Mirea și consilierul județean Sorin George Ciucu. Felicitări!

Ionuț Dumitrescu   

Permanent link to this article: http://linia1.ro/corabia-senatorul-de-olt-siminica-mirea-si-consilierul-judetean-sorin-george-ciucu-sprijina-evenimentele-culturale/