Print this Post


Cupa de Pescuit la Crap ASRO, ediția I

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., Asociația Salvați Râul Olt (ASRO) organizează Cupa de Pescuit la Crap ASRO, ediția I. Concursul se va desfășura la Complexul Piscicol Aluniș Piatra-Olt, cu începere de la ora 8.00 și se va încheia la ora 14.00. Întâlnirea participanților va avea loc, însă, la ora 7.00, când se va face tragerea la sorți și instructajul specific acestor concursuri.

Înscrierile se pot face, până în data de 18 aprilie inclusiv, la Magazinele Vanpes Pescuit Vânătoare (Str. Basarabilor, lângă Clinica Unimed) și Pescar Hoinar (Str. Basarabilor nr. 97B, intersecția cu str. Banului). Numărul de concurenți este de 20 de persoane, iar taxa de participare este de 50 lei.

cupa asro editia 1 net liSistemul competițional este „Catch and release”. Se va pescui în două metode: metoda Feeder sau metoda de pescuit clasică la crap. Peștele cu greutatea de peste 3 kg/bucată se va cântări pe loc de către arbitri și se va elibera de îndată, iar cel sub greutatea de 3 kg/bucată se va păstra în sac de păstrare sau juvelnic din material textil, până la cântărire.

Câștigătorii primelor trei locuri vor primi articole de pescuit, în valoare de 2000 lei.

Partenerii ASRO la acest eveniment sunt: Complexul Piscicol „Aluniș” Piatra-Olt, Sun Media Group (servicii foto-video profesionale), Vanpes Pescuit Vânătoare, Pescar Hoinar, Total Fishing, Claumar Pescar. Partener Media – ziarul Linia Întâi.

Iată că ASRO își respectă programul stabilit la Adunarea Generală a Membrilor, următorul eveniment fiind  „Cupa de pescuit A.S.R.O., ediția I”, după perioada de prohibiție, pe râul Olt.

Dragoș SÎRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/cupa-de-pescuit-la-crap-asro-editia-i/