Print this Post

Marius Bucă, viceprimar cu atribuții de primar al comunei Gostavățu:

D-l primar Marius Popescu va candida, cu siguranță, pentru un nou mandat!

După cum se știe, ca urmare a unor denunțuri făcute de foștii săi colaboratori, primarul de drept al comunei Gostavățu, d-l Marius Popescu, se află consemnat la domiciliu, sub control judiciar, pentru presupuse fapte de corupție, aflate în cercetare. În locul său, la pupitrul administrației locale, se află tânărul viceprimar, Marius Bucă care a declarat, pentru Linia Întâi:

„Avem în derulare, prin PNDL 2, o asfaltare de 11 km de drum comunal. Sperăm ca, în primăvară, să ne apucăm de treabă. De asemenea, prin CNI, am modernizat Căminul Cultural și Școala Generală de la Slăveni, incluzând aici și toaletele interioare. Trebuie să vă spunem, cu satisfacție, că suntem prinși în Master-planul județului Olt pentru Proiectul de Apă și Canal.

marius buca viceprimar gostavatu 2020 netDin punct de vedere cultural, avem puterea de a menține tradiția comunei noastre, prin Ansamblul folcloric „Trandafirașii”, a cărei trupă de dansuri a obținut foarte multe premii, la concursurile naționale. Și asta, grație unui profesor de dans de excepție, d-l Ninu Bușcu, dar și a unui profesionist în vioară și orgă, d-l Marian Enache. Majoritatea copiilor din trupă au învățat să cânte la aceste minunate instrumente.

Relația noastră, a administrației locale, cu Școala și cu cadrele didactice, este una excelentă, fapt dovedit și de starea foarte bună a clădirilor de școală din Gostavățu și Slăveni. Din punct de vedere economic și de atragere de fonduri la bugetul local, stăm relativ bine, având în vedere aportul societăților comerciale și agricole de pe raza comunei noastre. Privitor la Legea 416, mai avem doar 64 de dosare, iar pe beneficiarii acesteia, în acest anotimp, îi utilizăm la deszăpezire, la curățenie și la alte diverse activități în folos comunitar.

Cât îl privește pe d-l primar, Marius Popescu, personal cred că domnia sa este nevinovat și că va candida, cu siguranță, pentru un nou mandat. Este foarte iubit de oamenii din comună și are mari șanse la un nou mandat.”

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/d-l-primar-marius-popescu-va-candida-cu-siguranta-pentru-un-nou-mandat/