Print this Post


DACĂ MOISESCU NU SE VA TREZI, GIGEL ȘTIRBU ÎI VA ADMINISTRA O ULTIMĂ ȘI DECISIVĂ LOVITURĂ! CU ZÂMBETUL PE BUZE…

Deși în PSD, luptele interne ating incandescența, liberalii sunt condamnați la neputință pe viață… Ei joacă atât de prost rolul Opoziției, încât PSD, în frunte cu Dragnea ori cu alți umanoizi croiți după chipul și asemănarea lui, ne va conduce până la adânci bătrâneți.

Din când în când se aude urletul junglei, a se citi urletul Pieței Libertății, însă cu excepția celor care dispar din proximitatea acesteia, nimeni nu îl mai aude. Și asta din cauza unei Opoziții liberale lamentabile, care și-a dat un prim examen teritorial în Cetatea Băniei, acolo unde liberalismul de tarabă a intrat definitiv în zona promiscuității.

Sentimente, spirit democratic, solidaritate, compasiune, virtuți… Nimic n-ai să găsești din toate acestea la liberalii din Dolj, care și-au exersat bulimia devastatoare, ronțăindu-și pas cu pas partidul, cultivând spiritul de clan și gașcă și promovând aceleași grupuscule hrăpărețe, subordonate întotdeauna Marelui PSD, alături de care au devastat „hambarele” Olteniei profunde și ale patriei noastre, în general.

Cum să gireze Gigel Știrbu și Mișel Voicu niște alegeri cinstite și democratice, când ei, cu o frenezie uluitoare, alături de alte figuri mediocre și absolut imorale, au făcut din partidul Brătienilor o speluncă sordidă și nefrecventabilă!?

Nu era destul cât rău le-a făcut Gigel liberalilor din Olt? Mai trebuia să-și pună amprenta malefică și pe organizația din Dolj, făcând niște jocuri murdare, despre care s-a dus buhul în toată țara?

Oameni buni, dacă vreți să cunoașteți prostia, mediocritatea, lașitatea, ipocrizia, minciuna, sperjurul, mangleala, ignobilul și urâțenia morală, trebuie să-i cunoașteți, mai întâi, pe prietenii politici ai lui Gigel și Mișu…

Am făcut acest lung excurs, pentru a atrage atenția liberalilor din Olt, celor care mai au un dram de conștiință și pe cei șapte ani de acasă, privind primejdia iminentă care se poate abate peste PNL Olt. Și anume, faptul că scenariul hidos de la Dolj se poate repeta la indigo și la noi la Olt. S-a dovedit faptul că Gigel și, umbra lui, viermuitoare, Mișel, au o influență destul de mare la Centru PNL, influență care nu a funcționat și în cazul desemnării candidaturii doamnei Siminica Mirea, la Senat… Pentru că acolo, la Centru, pe lângă fustele cele două, care au avut și au oarecare greutate în PNL, mai sunt și oameni cu ondulații pe creier, care au realizat impostura lui Gigel și Mișel.

De acest lucru trebuie să profite reformatorii din PNL Olt, adică de faptul că, la București, sunt și liberali care știu că băieții ăștia doi, cu toate averile lor materiale, că…spirituale ioc… nu mai fac nici cât o ceapă degerată… Dar, misiunea de a face din PNL Olt o filială cât de cât frecventabilă nu le revine doar senatorului Siminica Mirea și prim-vicelui Costel Moisescu, în prezent cele mai proeminente figuri din PNL Olt. Misiunea de a salva partidul de acești Gigei și Mișei, cu ablații adânci în gândire, resentimentari, pizmuitori, lipsiți de scrupule, de idealuri nobile, de generozitate, de compasiune, de Dumnezeu, îi revine întregului activ politic liberal din Olt… Altfel, PNL Olt îi va face PSD-ului pantofii, încă două cincinale de acum înainte, așa cum i-a făcut pe timpul lui Ciugulea și Gigel Știrbu.

Mai jos de atâta nu se poate duce PNL Olt. E deja în grotă. Dacă prietenul meu din tinerețe, Costel Moisescu, nu realizează nici acum în al XII-lea ceas, că Gigel l-a tras pe sfoară și continuă să se alieze cu acesta, în vederea viitoarelor alegeri interne din PNL Olt, atunci Dumnezeu cu mila… El va ieși definitiv din istoria locală a acestui partid istoric… Iar ultima lovitură îi va fi dată de același Gigel Știrbu. Cu zâmbetul pe buze…

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/daca-moisescu-nu-se-va-trezi-gigel-stirbu-ii-va-administra-o-ultima-si-decisiva-lovitura-cu-zambetul-pe-buze/