Print this Post


De la cer la pământ

Minunea corelației dintre diverse elemente ale naturii, întâmplări și evenimente care nu au nimic în comun se extinde în a 4-a dimensiune, dimensiunea timpului.

Structurile și formele a tot ceea ce este văzut în jur au o strânsă legătură cu elemente străine, chiar și extraterestre, acest fapt arătând că genetic, oamenii nu sunt familiari sau familiarizați cu nivelele sau dimensiunile superioare nouă, dar formele și structurile sunt asemănătoare. „Precum în cer, așa și pe pământ”, cuvinte pe care nu orice filozof le-a rostit acum mii de ani, însumează cam tot ce semnifică asemănarea dintre elementele tuturor grupurilor, „de la A la Z”.

miha robert barbu foto linia intai 710

Mihai Robert Barbu

Biblia nu este o carte cu povești pentru adormit adulții, ci este chiar Cuvântul care demonstrează existența principiului prezentat în titlu. Un singur exemplu ar fi vocea spațiului cosmic, care descrie evenimentele desfășurate de pe pământ și cu care sunt citite unele relatări din Biblie.

Spațiul cosmic poate povesti sau chiar citi involuntar, când nimeni nu se așteaptă, în timpuri profetice, unele pasaje din Scriptură. Acest fapt este dovedit și este o altă dovadă că istoria se repetă. Steaua din Betleem este un exemplu pe care puțini evrei l-au recunoscut acum 2000 de ani.

O problemă pe care oamenii nu au înțeles-o și pe care aveau să o înțeleagă mai târziu este felul în care se vor desfășura evenimentele prezise, atât în cer, cât și pe pământ, pentru că ele erau a fi înțelese la vremea lor, așa cum iudeii din primul secol trebuiau să înțeleagă motivul pentru care Șechina (focul sacru) nu mai ardea în templul Ierusalimului. Iisus Hristos era deja printre ei, așa cum era și când Își manifesta prezența în primul templu, înainte de a se fi născut, cu secole în urmă.

Biblia, adică temelia pe care se bazează aceste argumente, este o sursă sigură din care se poate dovedi că nimic nu este întâmplător pe pământ, și că orice lucru care urmează a se întâmpla și este pentru mintea umană unic, este de fapt un lucru care s-a mai întâmplat înainte.

Mihai Robert BARBU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/de-la-cer-la-pamant/