Print this Post


Deputatul Dan Ciocan a fost radiat din PSD Olt!

Ziua de 30 august a.c. avea să fie una cu ghinion pentru deputatul PSD Dan Ciocan, de la Rotunda. Biroul Permanent al organizației municipale PSD Caracal s-a întrunit, statutar, și a hotărât, în unanimitatea celor prezenți, excluderea sa din partid.

Așadar „Nea Dan”, cum îl alintau până mai ieri tovarășii săi de partid și de…stat a ieșit din cărți. PSD Caracal respiră  ușurat. Se spune că proaspătul exclus va fi primit cu brațele deschise la partidul Plagiatorului Ponta, la secțiunea „Elefanți social-democrați”, acolo unde se retrag toți cei care au trecut prin Purgatoriul lui Liviu Dragnea.

dan ciocan li 799Din comunicatul de presă semnat de președintele PSD Olt Marius Oprescu, aflăm și motivele excluderii domnului deputat. Acestea sunt:

1. Absența de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban;

2. Încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal, din partea formațiunii Pro România.

Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ.

Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter.

În situații dificile, mai mult ca niciodată, toți parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate și unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât și economic.

Este și mai grav, că lipsa sa de susținere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care și-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus țara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/deputatul-dan-ciocan-a-fost-radiat-din-psd-olt/