Print this Post


Deputatul Gigel Știrbu – promisiune onorată!

Recent, deputatul PNL de Olt – Gigel Știrbu – a lansat o provocare tuturor demnitarilor și politicienilor din Olt, cu dare de mână, aceea de a „înfia” câte o clasă aparținătoare unei școli din Slatina sau de oriunde din județ, pentru a o ajuta material, din punct de vedere al dotărilor tehnice sau de altă natură, venind, astfel, în întâmpinarea sistemului de învățământ, care, de ani buni, a fost drastic marginalizat de autoritățile statului.

„Am primit nenumărate semnale din partea unor cetățeni, care sunt părinți și care sunt în situația în care nu mai știu la cine să apeleze și am luat decizia să inițiez un proiect prin care să lansez o provocare tuturor oamenilor politici din județul Olt să înfieze câte o clasă. Să fie oameni responsabili ca, în situația în care administrația publică locală și cea centrală nu vin în întâmpinarea sistemului de învățământ din România, să fim noi cei care putem arăta că dăm dovadă de responsabilitate și, printr-un simplu gest, să putem trage un semnal de alarmă”, declara Gigel Știrbu.

gigel stirbu linia intai 780Deputatul de Olt a luat decizia să vină în întâmpinarea nenumăratelor solicitări pe care le-am primit, de a ajuta, în limita posibilităților, o clasă de la Școala Gimnazială nr. 7 din Slatina. Este o clasă căreia eu i-a donat un calculator performant, o imprimantă, boxe, un set de tonere pentru imprimantă. Nici copiii respectivi și nici conducerea școlii nu au cunoscut intenția sa.

„Azi, am reușit să-i bucur pe elevii Școlii Generale nr. 7 din Slatina, prin donarea unui calculator cu boxe și imprimantă instituției. Îmi doresc ca toți parlamentarii să «înfieze» cel puțin câte o clasă de elevi pentru că tinerii noștri reprezintă viitorul României. Suntem responsabili pentru a le asigura o educație cât mai bună! Bondarii mei din clasa pregătitoare mi-au promis că vor fi cei mai buni din școală!”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/deputatul-gigel-stirbu-promisiune-onorata/